08-09-2023 14:56:29

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç Türkiye yüzyılı Ardahan'da start almış durumda.

AK Parti Milletvekili Kaan Koç, Türkiye yüzyılında Ardahan'ın önemine ilişkin çarpıcı yorumlarda bulundu. Koç, "Yeni atanan 54 doktorumuz hayırlı olsun" dedi
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç Türkiye yüzyılı Ardahan'da start almış durumda.

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, "Tarih boyunca kilit rol oynayan Ardahan, Anadolu'nun kilidi olma rolünü hep korudu. Türkler ilk Ardahan- Çıldır'da Anadolu'ya girdiler. Kurtuluş savaşında ilk kongre Ardahan'da yapıldı.

Bugün yine Türkiye yüzyılı Ardahan'da start almış durumda. Hükümetimizin Ardahan için başlatmış olduğu projeler göçü tersine başlatacak projeleridir. Dağınık arazilerin toplulaştırma projesi, Ilgar tüneli ve Sahara tüneli bitiğinde insanlar memleketlerine dönmek için bir an bile düşünmeyecekler. Zira bugüne kadar yapılmış göçler genelde kırsal kesimde olmuştur. Miras yoluyla parçalanmış dağınık araziler yüzünden köylerde insanlar geçimini sağlamadıkları için daha iyi bir yaşam için büyükşehirlere göç ettiler.

Ancak son 20 yılda çok şey değişti. Eskide her köyde yalnız bir traktör varken bu gün traktörsüz ev yoktur. AK Parti kalkınmayı böylece tabanda başlatarak son aşama olan arazi toplulaştırmasını da tüm Türkiye'de olduğu ilimizde de başlatmıştır. Tamamlandığında sulama kanallarınıda yaptırıp suyun gitmediği bir karış tarım arazisi kalmayacaktır.

YENİ ATANAN 54 DOKTORUMUZ HAYIRLI OLSUN

Sözümüzde hep durduk, söz bizim için önemlidir. Ardahanlı hemşerilerime sözüm vardı. Memleketimizin ihtiyaçlarını tek tek çözüyoruz. Bugünden itibaren ilimize atanan 54 uzman ve pratisyen hekimlerimize başarılar diliyorum. Hükümet olarak sağlık ve eğitime çok önem veriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu konuda kesin talimatı vardır.

 

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI