06-03-2024 18:01:22 Son Güncelleme: 06-03-2024 18:18:22

Ak Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Sahaya indi

Ak Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, dün parti teşkilatları ve ardahan Belediye Başkan adayı Veteriner Hekim Yunus Baydar’la birlikte önce esnaf ziyaretine çıktı. Daha sonra kamu kurumlarını ziyaret ederek vatandaşlardan destek talebinde bulundu.
Ak Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Sahaya indi

Vekil Koç, beraberindeki heyetle birlikte ilk ziyaretini Ardahan İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine yaptı. Burada Genel Sekreter Murat Bilal Emin’le görüşen Ak Parti heyeti Ardahan Belediye Başkan adayları Yunus Baydar’a destek talebinde bulundular.

Ak Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Özel İdare ziyareti sonrası, Milli Eğitim müdürlüğünü de ziyaret ederek burada da yeni müdür Yusuf Uzantı ve Milli eğitim personeli ile bir süre sohbet etti.AK Parti Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar’ın seçimleri kazanması için yoğun bir ziyaret trafiği içinde günü tamamlayan Vekil Koç, sosyal medya hesabından çalışmalar hakkında ise şu bilgileri paylaştı.

“Bugün şehir merkezimizde, vatandaşlarımız ve esnaflarımızla hasbihal ettik. Daha sonra Özel İdare Genel Sekreteri Murat Bilal Emin’i, Kurum Personelini, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı’yı ve Kurum personelini ziyaret ederek, Belediye Başkan adayımız Yunus Baydar’a, vatandaşlarımızdan destek istedik, güler yüzlü karşılamalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler nedeniyle tatil edilmesiyle seçim bölgelerine dönen Milletvekillerinin propaganda çalışmaları da başladı. Bu kapsamda Ardahan’a gelen Ak Partili vekil Kaan Koç, dün parti teşkilatları ve Ardahan Belediye Başkan adayı Veteriner Hekim Yunus Baydar’la birlikte önce esnaf ziyaretine çıktı. Daha sonra kamu kurumlarını ziyaret ederek vatandaşlardan destek talebinde bulundu.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI