24-10-2023 18:01:26

AK parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, partisinin Ankara İl başkanlığını ziyaret etti

AK parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, partisinin Ankara İl başkanlığını ziyaret ederek, yerel seçimler konusunda fikir alışverişinde bulundu.
AK parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, partisinin Ankara İl başkanlığını ziyaret etti

AK parti ardahan Milletvekili Kaan Koç, partisinin Ankara İl başkanlığını ziyaret ederek, yerel seçimler konusunda fikir alışverişinde bulundu.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçim çalışmalarına başlayan siyasi partiler, seçimlerde başarılı olabilmek ve strateji belirlemek için toplantı ve ziyaretlerine hız verdi.

Ardahan’daki çalışmalarını bitirdikten sonra geçtiğimiz hafta Ankara’ya dönen 28. Dönem TBMM Ardahan Milletvekili kaan koç ve beraberindeki heyetle birlikte Ak Parti Ankara İl başkanı Hakan Özcan’ı makamında ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Sohbet ortamında geçen ziyarette başkentteki Ardahanlıların sorunları başta olmak üzere Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Ak Partinin Ankara’daki Ardahanlıların partiye oy vermesi için neler yapılabileceği konularının görüşüldüğü bilgisine ulaşıldı.Bilindiği üzere 14 Mayıs genel seçimlerinden başarıyla çıkan Cumhur İttifakı ve AK parti seçimden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla gözünü önümüzdeki yıl yapılacak 31 mart yerel seçimlerine çevirmişti.

Bu kapsamda Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Ardahan Belediyesi seçimlerini kazanmak isteyen Ak partili vekil Kaan Koç ve Ankara İl başkanı Hakan Özcan 31 Mart yerel seçimlerinde izleyecekleri seçim stratejilerini görüştüler.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI