04-01-2024 13:28:51

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç 2023 Yılında yapılan destekleri açıkladı

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, tarım ve hayvancılığa ciddi destekler verdiklerini ifade ederek, “İlimizde ki çiftçilerimize ve üreticilerimize 2023 yılı içerisinde 200 milyon TL tarımsal destek sağladık” dedi.
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç 2023 Yılında yapılan destekleri açıkladı

2024 yılında desteklerin artarak devam edeceğini kaydeden Koç, “Mazot gübre ve buzağı desteği başta olmak üzere, bitkisel ve hayvansal üretim desteklemeleri, 181 adet tarım ve hayvancılık makine ekipman hibeleri, 14 uzman elimiz, 10 köyümüzde mera ıslah ve amenajman projesi kapsamında çoban evi, sıvat ve su borusu temini, 315 ton tohum dağıtımı yaptığımız TAKE projeleri, buzağı ishalleri ve diğer hastalıklara yönelik bölgemize özel aşı, ilaç temini çalışmaları ve yenilik yayım faaliyetleri kapsamında stratejik eylem hamleleri başta olmak üzere birçok alanda çalışmalar yürütüldü.

İlimizde ki çiftçilerimize ve üreticilerimize 2023 yılı içerisinde 200 milyon TL tarımsal destek sağladık.

Serhat Ardahan’ımıza hayırlı olsun. Hayvancılık ve tarıma çok önemli destekler verdik. 2024 yılında da çiftçi ve üreticilerimize yönelik desteklerimiz artarak devam edecektir. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı’ya, Valiliğimize ve ilgili kurumlarımıza ilimiz adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI