16-11-2023 17:59:17

Ak Parti Ardahan merkezde bulunan iş yerlerini ziyaret etti

31 Mart’ta yapılacak yerel seçim çalışmaları kapsamında ardahan Merkez’deki iş yerlerini ziyaret eden AK Parti Merkez ilçe teşkilatı kapısını çaldığı esnafın sorunlarını dinledi
Ak Parti Ardahan merkezde bulunan iş yerlerini ziyaret etti

31 Mart’ta yapılacak yerel seçim çalışmaları kapsamında ardahan Merkez’deki iş yerlerini ziyaret eden AK Parti Merkez ilçe teşkilatı kapısını çaldığı esnafın sorunlarını dinledi.

Talep ve isteklerini not etti. Sokakta karşılaştıkları vatandaşlarla da sohbet eden Merkez ilçe başkanı Aytaç Ulutaş ve Merkez ilçe teşkilatı, daha sonra il genel meclisini ziyarete gitti.

Merkez İlçe teşkilatının çalışmaları hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Merkez ilçe başkanlığı şu ifadeleri kullandı:

"Esnafları tek tek gezen başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz esnaflara hayırlı işler dileyerek talep ve önerilerini dinlediler. Esnaf ziyaretlerinin ardından Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz İl Genel Meclisini ziyaret ederek, İl Genel Meclis Üyeleri ile bir araya geldiler.

Bizleri güler yüzleriyle karşılayan değerli esnaflarımıza yakın ilgi ve alakaları için teşekkür ediyor, işlerinde bol kazançlar diliyoruz. Durmadan, yorulmadan hemşerilerimizle bir olmaya, gönüllere girmeye devam edeceğiz."

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI