17-03-2021 21:42:18

Ak Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç ve il yönetim kurulundan Göle'ye Ziyaret

Ardahan Ak Parti İl Baskanlığına seçilen genç Baskan Kaan Koç, yeni yönetimi ile il Kadın Kolları Baskanı Selda Kılıç ile arkadasları ilk ziyaretini Göle'ye yaptılar
Ak Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç ve il yönetim kurulundan Göle'ye Ziyaret

Ardahan Ak Parti İl Baskanlığına seçilen genç Baskan Kaan Koç, yeni yönetimi ile il Kadın Kolları Baskanı Selda Kılıç ile arkadasları ilk ziyaretini Göle'ye yaptılar.

İlk ziyaretini Göle'ye yapan Baskan Kaan Koç ve yönetimini Ak Parti Göle ilçe binasında İlçe Başkanı Sinan Karatay ve yönetimi karşıladı.

Baskan Kaan Koç'un ilçe yönetimleri ile tanışma ziyareti olararak geldiği Göle'de,; İl ve İlçe yönetiminin sağladığı toplandıda yaptığı konuşmada " İktidarı temsiliyet yetisi ve geçmişte yaşanan bürokratik yapılanlanmarın görevini hatırlatarak " Seçilmiş temsiliyet yetkisinin ilimiz Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay'ın temsil etiğine vurgu yaparak Atalay' nın Ardahan icin ortaya koyduğu çabanın Ankara'da güçlü bir sekilde yanıt bulduğunu artık yönetim olarak bu sorumlugun  paylaşılması gerektiğini söyleyerek Atalay'a teşekkür etti.

PARTİYE DAVET.

Koç, Göle'de gördüğü inanmış coşkunun 2023 hedeflerine taşıyacağını belerterek " şu veya bu şekilde partiye emeği ile hizmet etmiş küsmüş her Ak Partilinin kapasını çalacağını söyleyleyerek geçmişin emeğine dile getirdi.

BASKAN GÜLTEKİN ZİYARETİ.

Ak Parti yönetimini Belediye kapısında karşılayıp makam odasında kabul eden Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin; Belediye toplantı salonunda yaptığı hoş geldiniz konuşmasında, Ardahan ve Göle'nin işkal döneminde ortaya koyduğu direnişini dile getirerek 18 Mart Çanakkale direnişine vurgu yaparak Ülkesi için direnmiş Şehit ve Gazıleri anmasını sağladığı konuşma sonrası; Ak Parti İl Başkanı Kaan Koç, ilçe Başkanı Sinan Karatay, İl kadın Kolları Başkanı Selda Kılıç, İlce Kadın Kolları Başkanı Nevin Saydan ile İl ve içe yönetimi Göle esnafını ziyaret ettiler.

Baskan Gültekin, konuklar onuruna verdiği çağ kepap yemeği sonrası Göle yatırımlarını gezen heyet ilçeden ayrıldılar.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI