19-07-2021 18:29:35

Ak Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç tan Kurban Bayramı Mesajı

Bayramlarımız sosyal ve kültürel hayatımızda önemli yere sahiptir; toplumumuzu bir arada tutan başlıca yapı taşlarından olması yanında birliğimizi, beraberliğimizi güçlendiren bir fırsattır aynı zamanda
Ak Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç tan Kurban Bayramı Mesajı

Bayramlarımız sosyal ve kültürel hayatımızda önemli yere sahiptir; toplumumuzu bir arada tutan başlıca yapı taşlarından olması yanında birliğimizi, beraberliğimizi güçlendiren bir fırsattır aynı zamanda.

Bayram vesilesiyle uzun süredir pandemi kısıtlamalarından yorulan vatandaşlarımız tatile, yakınlarını ziyarete, memleketlerini seyahate çıktılar; özellikle hatırlatmak isterim ki pandemi hala bitmiş değil. Azami dikkat göstermeye, kendimizi ve yakınlarımızı korumak için maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaya devam edelim. 

En büyük temennim de Mübarek Kurban Bayramı'nın en başta sağlık, mutluluk, esenlik getirmesi ve vatanımıza milletimize hayırlara vesile olmasıdır. Bu duygularla bayramı tekrar tebrik ediyor, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla anıyor, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin de bayramını ayrıca kutluyorum.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI