05-04-2021 00:02:07

Ak Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç tan 103 emekli amirale sert tepki

Ak Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç, 103 emekli amiralin yayınladığı bildiriye tepki göstererek, “Batı´nın içimizdeki Yeniçerilerine izin vermeyeceğiz” dedi.
Ak Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç tan 103 emekli amirale sert tepki

Ak  Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç, 103 emekli amiralin yayınladığı bildiriye tepki göstererek, “Batı´nın içimizdeki Yeniçerilerine izin vermeyeceğiz” dedi.

İl Başkanı Kaan Koç, yaptığı açıklamada, “Türkiye Cumhuriyeti ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´a karşı 103 emekli amiralin eski muhtıralar dönemine özenerek kaleme aldıkları yeni muhtıra girişimini şiddetle kınıyoruz. Bilindiği üzere Deniz Kuvvetleri Komutanlığı´ndan emekli 103 amiral 15 Temmuz darbe girişimine 103 gün kala bir bildiri yayınlayarak hükümetimizi ve Kanal İstanbul´u hedef almışlardı” dedi.

Söz konusu amiraller hakkında yasal işlemlerin başlatıldığını ifade eden Koç, “Millet iradesini ve Recep Tayyip Erdoğan´ın dik duruşunu hazmedemeyen, 28 Şubat kaos günlerini özleyen darbe seviciler hükümetimize ve Türk Silahlı Kuvvetleri´ne ayar vermeye çalışmışlardır. Demokrasiyi katletmeye yeltenen bu anlayışı kabul etmiyoruz. Bunlara boyun eğmek vatana ihanettir. Bu tür zihniyetin sonuna kadar karşısında olacağız” diye konuştu.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI