11-09-2020 18:24:02 Son Güncelleme: 11-09-2020 18:29:02

Ak Parti Ardahan İl Başkanı Aydın dan Davet

AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın, hafta sonu gerçekleşecek olan Merkez İlçe ve Posof İlçe 7. Olağan Kongrelerine tüm Ardahan halkını davet etti
 Ak Parti Ardahan İl Başkanı Aydın dan Davet

AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın, hafta sonu gerçekleşecek olan Merkez İlçe ve Posof İlçe 7. Olağan Kongrelerine tüm Ardahan halkını davet etti.

Merkez İlçe Kongresinde mevcut AK Parti Merkez İlçe Başkanı Özgür Açıkyıldız ile eski Gençlik Kolları Başkanı Osman Yıldız başkanlık için yarışacak. Delegenin en çok oyunu alacak olan Başkan adayı Merkez İlçeye seçilmiş olacak.

Başkan Aydın, koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen Merkez ilçe kongresinin 12 Eylül Cumartesi günü saat 14.00´da Gençlik Merkezinde, Posof ilçe kongresinin ise, 12 Eylül Cumartesi günü saat 10.00´da Posof Düğün Salonunda yapılacağını bildirdi.

Hafta sonu Merkez İlçe ve Posof kongrelerini tamamlamış olacaklarını ve yenilenmiş kadrolar ile hedeflerine ulaşmak için hep beraber çok çalışacaklarını ifade eden Başkan Aydın, "AK Parti, Türkiye´ye hizmet etmeye ahdetmiş bir parti olmanın getirdiği sorumluluk bilinciyle bir demokrasi şöleni içerisinde Merkez İlçe ve Posof kongrelerini yapacaktır. 18 yıldır girdiği tüm seçimleri kazanan AK Parti, ilerlemeyi, yenilenmeyi teminat altına almıştır. Bugüne kadar hizmet yarışında bayrağı aldığı noktadan hep daha ileriye taşıyan kadrolarımız, bu günden sonra da bu hizmet yarışında hep daha iyisi için çalışmaya devam edecektir. Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir´in telekonferans ile il başkanları ile yaptığı toplantıda ilçe kongreleri biten illerimizde il kongrelerinin hızlı bir şekilde başlatılacağının bilgisini verdi. Bizlerde Ardahan AK Parti olarak Merkez İlçe ve Posof kongrelerimizi tamamladıktan sonra hızlı bir şekilde il kongresi hazırlıklarına başlayacağız” dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI