18-03-2024 19:10:16

Ak Parti Ardahan Belediye Adayı Yunus Baydar, Önceki Başkan Faruk Köksoy ile buluştu

Ak Parti'nin Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar, önceki dönem Belediye Başkanı Faruk Köksoy ile samimi bir görüşme gerçekleştirdi
Ak Parti Ardahan Belediye Adayı Yunus Baydar, Önceki Başkan Faruk Köksoy ile buluştu

Ak Parti'nin Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar, önceki dönem Belediye Başkanı Faruk Köksoy ile samimi bir görüşme gerçekleştirdi. Gündemdeki seçim konularının yanı sıra şehrin geleceği, hizmet ihtiyaçları ve daha fazlası masaya yatırıldı.

Baydar ve Köksoy'un bir araya gelmesi, Ardahanlıların dikkatini çekti ve siyasi arenada önemli bir adım olarak değerlendirildi. Görüşmede, şehrin sorunlarına çözüm bulma konusundaki kararlılık ve işbirliği mesajları verildi.

Ardahanlıların ihtiyaçlarına odaklanan ve şehrin geleceği için birlikte çalışma sözü veren Baydar ve Köksoy'un buluşması, yerel siyasetin önümüzdeki dönemde nasıl şekilleneceğine dair ipuçları sunuyor. İkili, seçim sürecinde birlikte çalışma ve şehir için en iyi sonuçları elde etme konusunda kararlı olduklarını belirtti.

Yunus Baydar, Faruk Köksoy ile yapılan görüşme sonrasında, "Önceki dönem başkanımızın tecrübelerinden faydalanmak ve Ardahan için en iyisini yapmak adına bir araya geldik. Şehrimizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılamak için birlikte çalışacağız" dedi.

Faruk Köksoy ise, "Yunus Baydar'ın enerjisi ve vizyonuyla şehrimizi daha ileriye taşıyacağına inanıyorum. Gelecek için işbirliği yapmaktan memnuniyet duyuyorum" şeklinde konuştu.

Bu buluşma, Ardahanlıların siyasi aktörlerden beklediği işbirliği ve ortak akıl ile yönetim anlayışının bir örneği olarak değerlendiriliyor. İlerleyen süreçte, Baydar ve Köksoy'un bu işbirliğinin şehre nasıl yansıyacağı ise merakla bekleniyor.

 

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI